Lelit Bianca V3

Merk: Lelit
Model: Bianca V3
Jaar: 2022
Prijs: € 2250,-

LELIT BIANCA V3, de dual boiler machine met de hoogste technologie

De vernieuwde Lelit Bianca PL162T V3 is sneller op bedrijfstemperatuur na de stand-by stand, een hoger instelbare temperatuur voor de stoomboiler, langere weergave van de “shot time”, sneltoets functies en geeft via het display aan dat het waterreservoir gevuld moet worden!.

— MAAK EEN AFSPRAAK OM DE LELIT BIANCA TE PROBEREN, PROEVEN EN KOPEN —

Wij hebben ruim 4 jaar persoonlijke ervaring met de Lelit Bianca en leveren uit eigen voorraad. Voordat u uw Bianca V3 mee naar huis neemt, pakken wij haar samen uit en lopen de espressomachine na of alles naar uw wens is! 

PADDLE
Met de revolutionaire paddle op de klassieke e61 zetgroep regelt u traploos de waterflow naar de koffie. Hiermee heeft u controle in elke fase van de espresso extractie en haalt u alleen het allerbeste uit de koffiebonen naar het kopje.

LCC
Met deze OLED display regelt u snel en eenvoudig alle instelmogelijkheden van de Lelit Bianca V3. Niet alleen stoom- en watertemperatuur,  ook de regelbare pre-infusie en eco-modus/nachtstand waarbij de stoomboiler volledig uit staat zijn makkelijk instelbaar.

DUAL BOILER
Twee boilers, één voor stoom en één voor het koffie zetwater. Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien van warmte isolatie. Een PID regelaar zorgt voor nauwkeurige en betrouwbare temperatuur stabiliteit.

Lelit Bianca V3 is een handgemaakt kwaliteitsproduct van een ervaren Italiaans familiebedrijf. Het geheel is strak ontworpen met het oog op functionaliteit en samengesteld uit de best beschikbare componenten. De hi-tech mogelijkheden van de Lelit Bianca waren voorheen enkel weggelegd voor machines in een veel hogere prijsklasse.

 

STANDAARD FEATURES VAN DE LELIT BIANCA V3

VERPLAATSBAAR WATERRESERVOIR
Lelit Bianca’s waterreservoir is gezeten in een roestvrijstalen backpack om het ongewenst opwarmen van het water te voorkomen. Deze backpack kan zowel achterop de machine als aan alle twee de zijkanten van de machine worden gehangen en de Lelit Bianca schikt zich zo naar elke ruimte. De watertank kan makkelijk uit de machine gepakt worden om te reinigen.
Naast een reservoir werkt de Lelit Bianca’s aan- en afvoer óók op een vaste wateraansluiting. En dat niet alleen, alle slangen en benodigdheden worden ook nog een standaard met de machine meegeleverd!

MANOMETER VOOR EXTRACTIEDRUK
Met dank aan de drukmeter op de e61 zetgroep meet u de actuele druk van het water op de koffie puck. Dit leent zich voor pressure profiling waarmee u altijd het maximale uit uw koffie haalt.

STANDAARD ACCESSOIRES
Bij elke Lelit Bianca vind u een pakket bomvol accessoires. De unieke Lelit design filterdrager met enkel- en dubbel filter, een bodemloze portafilter met 18-20gr bakje, blind filter, 70L water ontharder, Lelit Bianca RVS tamper, reinigingsborstel, microvezeldoek, extra stoomtip, vaste-water-aansluitset en een kopjesrek voor op de lekbak.
Verder zien we:
– Volledig gepolijste body en lekbak van hoogwaardig 304 RVS.
– Cool touch / Anti-aanbrand stoompijpje
– ECO modus voor energiebesparing
– In hoogte verstelbare voetjes
– Rotatiepomp
– En nog veel meer!

— KOOP DE LELIT BIANCA V3 HIER —

Voordat u uw Bianca mee naar huis neemt, pakken wij hem samen uit en lopen de espressomachine na of alles naar uw wens is!
U krijgt van ons een zak heerlijke koffiebonen uit eigen branderij mee!

Zoekt u ook een koffiemolen met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Voor de perfecte match verkopen wij de Eureka Mignon Specialita in chroom (€460,-) en mat zwart (€399,-) uit eigen voorraad.
De uitkloplade van Joe Frex past precies onder de Mignon, deze kost €109,95.