Koffiebonen

Hoofdkwartier Koffiebranderij

Wie zijn wij

Het Hoofdkwartier koffiebranderij is gevestigd in Amstelveen. Als onderdeel van Vintage Espresso Machines, verkopen wij naast onze mooie vintage espressomachines, ook de meest verse, lekkerste en vooral eerlijke duurzame koffiebonen aan bedrijven en particulieren.

Onze werkwijze zorgt er voor dat wij naast ons vaste assortiment koffiebonen en "Koffie van de maand" ook private label koffiebonen branden voor uw eigen merk koffieboon, zonder meteen honderden kilo’s af te moeten nemen.

Webshop

In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een keuze maken uit ons assortiment koffiebonen. Een duidelijke omschrijving van het karakter en branding van de koffieboon zorgt er voor dat u makkelijk de boon kan kiezen die het beste bij uw smaakwens aansluit.

Laat u verrassen en bestel onze aantrekkelijk geprijsde "verrassingspakket". U ontvangt 4 verschillende koffiebonen uit ons assortiment en kom erachter welke koffieboon het beste bij uw smaak past.

Op de zaak

Of het nou gaat om een klein of groot kantoor, winkel, garagebedrijf of praktijk, elke werkplek verdient goede koffie. Speciaal voor de wat grotere gebruikers hebben wij het "Voordeelpakket". Met dit pakket ontvangt u 10kg vers gebrande koffiebonen van onze huisblend: de "Vintage Espresso Melange". Is 10kg te veel voor u om in 1 keer te bestellen, neem dan contact met ons op en ontvang een aantrekkelijk persoonlijk voorstel.

Private Label & Waarom

Met de persoonlijke aanpak die je bij een speciaal product als uw eigen koffieboon verwacht wordt, geven wij u advies en oplossingen voor uw vraag naar uw eigen private label koffiemerk. Een eigen smaak, melange, uitstraling en kwaliteit koffie. Met een private label koffie zorgt u voor onderscheid en exclusiviteit. U verkoopt koffie(bonen) afgestemd op uw persoonlijke eisen voor kwaliteit, uitstraling, distributie en prijs. Samen met ons.

Creatie van een Private Label koffiemerk

Om het private label te creëren nemen we samen met u de mogelijkheden door:
  • Soort koffieboon: eigen melange of keuze uit “Hoofdkwartier” assortiment
  • Grootte van de zak: 250g – 500g – 1kg – 2kg
  • Soort zak: kleur, pouch, kraft, stazak, zij- of ondervouw, venster, zipper etc.
  • Etiket: met eigen logo/huisstijl door ons verzorgd of aangeleverd (ontwerp)
  • Custom zak: volledig bedrukte zak

Voor wie

Voor wie niet. Omdat u al vanaf 100kg koffiebonen per jaar een eigen private label koffie heeft bij ons, kunt u als ondernemer, espressobar, restaurant, café, ijssalon, foodtruck, coffeetruck, barista, marktverkoper, bakkerij, delicatessenzaak of lunchroom uw eigen koffiemerk hebben. Zowel voor wederverkoop als voor eigen verbruik natuurlijk.

Contact met de branderij

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Mail naar info@hoofdkwartier-koffiebranderij.nl of bellen kan natuurlijk ook: 06 34355857.