Faema e61 4 group – SOLD

Merk: Faema
Model: President 4 groepen
Jaar: Vanaf 1961
Prijs: Verkocht//Sold

Faema e61 4 groepen

Een Faema e61 met 3 groepen is al indrukwekkend maar met een 4 groeper maak je echt een statement! Een espressomachine zo groot dat je er makkelijk met twee man tegelijk achter kan werken.
Deze unieke Faema e61 stond pontificaal op de bar van Restaurante Pizzeria Il Gabbiana in de vissersplaats Rimini Italië. Het plaatwerk hebben wij gehouden zoals het is om de historie van deze zeldzame machine in stand te houden. Uiteraard heeft hij wel onze wereldberoemde behandeling gehad want hij moet natuurlijk wel weer lekker zonder zorgen aan het werk gezet worden.

A Faema e61 with 3 groups is already impressive, but with an 4 group you really make a statement! An espressomachine so large that you can easily work on it with two people at the same time.
This unique Faema e61 stood pontifically on the bar of Restaurante Pizzeria Il Gabbiana in the fishing town of Rimini Italy. We have kept the bodywork as it is to preserve the history of this rare machine. Of course the machine has had our world famous treatment because he needs to be put back to work without any worries .

Faema e61 4 groepen Specificaties / Specifications:

– Afmetingen / Measurements: breed/wide: 100cm –  diep/deep: 54cm – hoog/high: 57cm
– Gewicht / Weight: ±80 kg (leeg/empty)
– Boiler: 20L
– Verwarmingselement / Heating resistance: 3500Watt 220v
– Verlichting / Light: 5Watt rood/red LED
– Vaste water aan- en afvoer / Fixed water supply and drainage

Inclusief / Included:
– 3 dubbele filterdragers / 3 double portafilters
1 single filterdrager / 1 single portafilter

Geen wateraansluiting? Geen probleem, wij hebben de oplossing.
No water connection? No problem, we have the solution.

Faema e61 4 groepen STARTERKIT

– Brita Finest C150 waterontharding/Water softener
– Tamper
– Motta 50cl melkkan/Milkjug
– Complete slangen set ten behoeve van aansluiten/Complete hose set for connection
– Borstel ten behoeve van het schoonmaken van de zetgroep/Brush for cleaning the brew group
€ 215,50 excl. BTW.

Voor Nederland en België hebben wij een buitendienst die de machine voor u kan installeren. Naar gelang van het gebruik verzorgen wij 1 of 2 keer per jaar het periodieke onderhoud. Dit doen wij ZONDER dure contracten.

Wij geven advies en leveren de geschikte koffiemolen op basis van de benodigde capaciteit.

U krijgt van ons uitleg over de werking en het makkelijke reguliere onderhoud van de machine om zo optimaal gebruik te kunnen maken van deze legendarische espressomachine.

Om u verder te ontzorgen houden wij voor u bij wanneer uw espressomachine aan de beurt is voor een onderhoudsbeurt. Het onderhoud voeren wij zelf uit met onze uitgebreide kennis van de Faema e61.

De espressomachine is eenvoudig zelf te installeren. Uiteraard adviseren wij u graag over de benodigde plaatsingseisen. Heeft u liever dat wij de machine komen plaatsen dan is dat natuurlijk geen probleem!