Faema e61 2 groepen – SOLD

Merk: Faema
Model: e61 2 groepen
Jaar: 1963
Prijs: €5000

Deze prachtige Faema e61 is tot in de puntjes gerestaureerd. Al het oude chroomwerk is opnieuw geslepen en gepolijst voordat het zijn nieuwe chroomlaag kreeg. De originele bakelieten knoppen zitten er nog op.

Met onze installatieservice zorgen wij voor een professionele aansluiting van de machine en stellen alles af voor het maken van de perfecte espresso. Ook over het periodieke onderhoud hoeft u niet na te denken. Dat doen wij, ZONDER dure contracten.

Deze machine heeft onze wereldbekende behandeling gehad: het begint met een gepoedercoat frame, nieuwe pistons, rubbers, (teflon) pakkingen, hittebestendige bedrading, 2600Watt 220v verwarmingselement, moderne drukregelaar/pressostaat, vacuumventiel, overdrukventiel, RVS ijzerwaren, geslepen en gepolijste aluminium delen, rode 5Watt LED verlichting, boiler ontkalkt en geparelstraald, leidingen ontkalkt en uiteraard tot en met het laatste schroefje gereinigd en gepoetst!

Deze Faema e61 espressomachine wordt geleverd met:
– 1 enkele filterdrager
– 1 dubbele filterdrager
– Nieuwe motor/pomp

Specificaties:
– Inhoud boiler: 11 liter
– Afmetingen: breed: 71,5cm diep: 54cm hoog: 56,5cm
– Gewicht: ±42 kg (leeg)
– Vaste wateraansluiting en waterafvoer. Geen wateraansluiting? Geen probleem, wij hebben de oplossing.

Uitermate geschikt voor bedrijfsmatig of privé gebruik.

Voor Nederland en België hebben wij een buitendienst die de machine tegen meerprijs installeert. Naar gelang van het gebruik verzorgen wij 1 of 2 keer per jaar het periodieke onderhoud.

Starter pakket
– Slangenset ten behoeve van aansluiten
– Blindfilter
– Borstel ten behoeve van het schoonmaken van de zetgroep
– Detergent ten behoeve van het backflushen van de zetgroep
– Tamper
– Motta melkkan
– Brita Finest C150 waterontharding systeem
€250 excl. BTW

Wij geven advies en leveren de geschikte koffiemolen op basis van de benodigde capaciteit.

U krijgt van ons uitleg over de werking en het makkelijke reguliere onderhoud van de machine om zo optimaal gebruik te kunnen maken van deze legendarische espressomachine.

Om u verder te ontzorgen houden wij voor u bij wanneer uw espressomachine aan de beurt is voor een onderhoudsbeurt. Het onderhoud voeren wij zelf uit met onze uitgebreide kennis van de Faema e61.

De espressomachine is eenvoudig zelf te installeren. Uiteraard adviseren wij u graag over de benodigde plaatsingseisen. Heeft u liever dat wij de machine komen plaatsen dan is dat natuurlijk geen probleem!